Advances on analytical methods for pea protein structure characterization – A review

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Advances on analytical methods for pea protein structure characterization – A review
المؤلفون: Othmeni, Ines, Blecker, Christophe, Karoui, Romdhane
المصدر: Sustainable Protein Forum, Montréal, Canada [CA], 28/04/2024 - 01/05/2024
سنة النشر: 2024
مصطلحات موضوعية: PEA PROTEIN, structure, analytical methods, spectroscopy, spectrometry, calorimetry, Life sciences, Food science, Sciences du vivant, Sciences des denrées alimentaires
الوصف: editorial reviewed
نوع الوثيقة: conference poster not in proceedings
http://purl.org/coar/resource_type/c_18coTest
conferencePoster
editorial reviewed
اللغة: English
الوصول الحر: https://orbi.uliege.be/handle/2268/318526Test
حقوق: restricted access
http://purl.org/coar/access_right/c_16ecTest
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
رقم الانضمام: edsorb.318526
قاعدة البيانات: ORBi