مورد إلكتروني

Mathematical modelling methodologies in predictive food microbiology: a SWOT analysis

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Mathematical modelling methodologies in predictive food microbiology: a SWOT analysis
بيانات النشر: 2009-08
تفاصيل مُضافة: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Física i Enginyeria Nuclear
Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics
Ferrer Savall, Jordi
Prats Soler, Clara
López Codina, Daniel
Vives Rego, Josep
نوع الوثيقة: Electronic Resource
مستخلص: Postprint (published version)
مصطلحات الفهرس: Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia, Food --Microbiology --Mathematical models., Microbiologia dels aliments, Article
URL: http://hdl.handle.net/2117/8879Test
http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2009.01.016Test
الإتاحة: Open access content. Open access content
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/esTest
Restricted access - publisher's policy
ملاحظة: 7 p.
application/pdf
English
أرقام أخرى: HGF oai:upcommons.upc.edu:2117/8879
Ferrer, J. [et al.]. Mathematical modelling methodologies in predictive food microbiology: a SWOT analysis. "International journal of food microbiology", Agost 2009, vol. 134, núm. 1-2, p. 2-8.
0168-1605
1132950240
المصدر المساهم: UNIV POLITECNICA DE CATALUNYA
From OAIster®, provided by the OCLC Cooperative.
رقم الانضمام: edsoai.on1132950240
قاعدة البيانات: OAIster