رسالة جامعية

Structure, absorption, and bioactivities of pyroglutamyl peptides in food protein hydrolysates

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Structure, absorption, and bioactivities of pyroglutamyl peptides in food protein hydrolysates
العنوان البديل: 食品タンパク質酵素分解物中のピログルタミルペプチドの構造、吸収および機能
المؤلفون: Miyauchi, Satoshi
مرشدي الرسالة: 宮内, 聡, ミヤウチ, サトシ
بيانات النشر: Kyoto University; 京都大学, 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: Kyoto University
Original Material: 14301
مصطلحات موضوعية: Rice protein hydrolysates, Pyroglutamyl peptides, LC-MS/MS, Bioavailability, Gut microbiota, 610
الوصف: 甲第24678号
農博第2561号
新制||農||1100(附属図書館)
学位論文||R5||N5459(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DGAM
Original Identifier: oai:repository.kulib.kyoto-u.ac.jp:2433/283797
نوع الوثيقة: doctoral thesis
Thesis or Dissertation
اللغة: English
DOI: 10.14989/doctor.k24678
الإتاحة: http://hdl.handle.net/2433/283797Test
حقوق: 学位規則第9条第2項により要約公開
رقم الانضمام: edsndl.kyoto.u.ac.jp.oai.repository.kulib.kyoto.u.ac.jp.2433.283797
قاعدة البيانات: Networked Digital Library of Theses & Dissertations