دورية أكاديمية

Changes of Polyphenols and Caffeine of the Yunnan Pu'er Tea during Fermentation Process

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Changes of Polyphenols and Caffeine of the Yunnan Pu'er Tea during Fermentation Process / 雲南熟プーアル茶の発酵過程におけるポリフェノールおよびカフェインの変化
المؤلفون: Fumio HASHIMOTO, Hong-Jie ZHOU, Jia-Hua LI, Keiichi SHIMIZU, Yusuke SAKATA, 周 紅傑, 坂田 祐介, 李 家華, 橋本 文雄, 清水 圭一
المصدر: 農業生産技術管理学会誌 / Journal of the Japanese Society of Agricultural Technology Management. 2008, 15(2):73
قاعدة البيانات: J-STAGE
الوصف
تدمد:13410156
24242403
DOI:10.20809/seisan.15.2_73