دورية أكاديمية

Increase of antioxidant content in strawberry fruit with plasma treatment

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Increase of antioxidant content in strawberry fruit with plasma treatment / プラズマ処理によるイチゴ果実中の抗酸化物質量増加
المؤلفون: Genki Yuasa, Hidemi Kitano, Hiromasa Tanaka, Hiroshi Hashizume, Hitoshi Sakakibara, Kenji Ishikawa, Kenki Tsubota, Masaaki Mizuno, Masafumi Ito, Masaru Hori, Masayoshi Maeshima, Satoe Tohno, Shogo Matsumoto, Susumu Nikawa, Takayuki Okuma, 仁川 進, 伊藤 昌文, 前島 正義, 北野 英己, 坪田 憲紀, 堀 勝, 大熊 隆之, 東野 里江, 松本 省吾, 榊原 均, 橋爪 博司, 水野 正明, 湯浅 元気, 田中 宏昌, 石川 健治
المصدر: JSAP Annual Meetings Extended Abstracts. 2019, :1897
قاعدة البيانات: J-STAGE
الوصف
تدمد:24367613
DOI:10.11470/jsapmeeting.2019.2.0_1897