دورية أكاديمية

Effects of Early Sowing on Physical Dough Characteristics and Bread-Making Quality of Bread Wheat Cultivar 'Minaminokaori'

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of Early Sowing on Physical Dough Characteristics and Bread-Making Quality of Bread Wheat Cultivar 'Minaminokaori' / 早播がパン用コムギ品種「ミナミノカオリ」の生地物性および製パン適性に及ぼす影響
المؤلفون: Hitoshi Matsunaka, Kohei Tanaka, Suetsugu Yamaguchi, Tetsuya Iwabuchi, Yuji Matsue, 山口 末次, 岩渕 哲也, 松中 仁, 松江 勇次, 田中 浩平
المصدر: 日本作物学会紀事 / Japanese Journal of Crop Science. 2008, 77(4):403
قاعدة البيانات: J-STAGE
الوصف
تدمد:00111848
13490990
DOI:10.1626/jcs.77.403