دورية أكاديمية

Update on Nutrition and Food Allergy

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Update on Nutrition and Food Allergy
المؤلفون: Nicolette W. de Jong, Harry J. Wichers
المصدر: Nutrients, Vol 14, Iss 10, p 2137 (2022)
بيانات النشر: MDPI AG, 2022.
سنة النشر: 2022
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: n/a, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
الوصف: Food-induced anaphylaxis is an immediate adverse reaction, primarily triggered by the cross-linking of allergen-specific immunoglobulin (Ig) E bound to the high-affinity IgE receptor (FcεRI) on mast cells (MCs) after re-exposure to the same food allergen [...]
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 14102137
2072-6643
العلاقة: https://www.mdpi.com/2072-6643/14/10/2137Test; https://doaj.org/toc/2072-6643Test
DOI: 10.3390/nu14102137
الوصول الحر: https://doaj.org/article/f9027c4c727f4dc693a01bf60adeef62Test
رقم الانضمام: edsdoj.f9027c4c727f4dc693a01bf60adeef62
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:14102137
20726643
DOI:10.3390/nu14102137