دورية أكاديمية
Update on Nutrition and Food Allergy
العنوان: | Update on Nutrition and Food Allergy |
---|---|
المؤلفون: | Nicolette W. de Jong, Harry J. Wichers |
المصدر: | Nutrients, Vol 14, Iss 10, p 2137 (2022) |
بيانات النشر: | MDPI AG, 2022. |
سنة النشر: | 2022 |
المجموعة: | LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: | n/a, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
الوصف: | Food-induced anaphylaxis is an immediate adverse reaction, primarily triggered by the cross-linking of allergen-specific immunoglobulin (Ig) E bound to the high-affinity IgE receptor (FcεRI) on mast cells (MCs) after re-exposure to the same food allergen [...] |
نوع الوثيقة: | article |
وصف الملف: | electronic resource |
اللغة: | English |
تدمد: | 14102137 2072-6643 |
العلاقة: | https://www.mdpi.com/2072-6643/14/10/2137Test; https://doaj.org/toc/2072-6643Test |
DOI: | 10.3390/nu14102137 |
الوصول الحر: | https://doaj.org/article/f9027c4c727f4dc693a01bf60adeef62Test |
رقم الانضمام: | edsdoj.f9027c4c727f4dc693a01bf60adeef62 |
قاعدة البيانات: | Directory of Open Access Journals |
تدمد: | 14102137 20726643 |
---|---|
DOI: | 10.3390/nu14102137 |