دورية أكاديمية

Mechanisms and Engineering Research on the Processing, Storage, and Preservation of Fresh Food

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Mechanisms and Engineering Research on the Processing, Storage, and Preservation of Fresh Food
المؤلفون: Min Zhang, Hongwei Xiao
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4402 (2023)
بيانات النشر: MDPI AG, 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Chemical technology
مصطلحات موضوعية: n/a, Chemical technology, TP1-1185
الوصف: The past few years have witnessed a significant increase in research and development activities related to advances in the processing, storage, and preservation of fresh food [...]
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2304-8158
العلاقة: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/24/4402Test; https://doaj.org/toc/2304-8158Test
DOI: 10.3390/foods12244402
الوصول الحر: https://doaj.org/article/ba22dca2414a4499b1765c07ac7659beTest
رقم الانضمام: edsdoj.ba22dca2414a4499b1765c07ac7659be
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:23048158
DOI:10.3390/foods12244402