التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان:
Mechanisms and Engineering Research on the Processing, Storage, and Preservation of Fresh Food
المؤلفون:
Min Zhang , Hongwei Xiao
المصدر:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4402 (2023)
بيانات النشر:
MDPI AG, 2023.
سنة النشر:
2023
المجموعة:
LCC:Chemical technology
مصطلحات موضوعية:
n/a , Chemical technology , TP1-1185
الوصف:
The past few years have witnessed a significant increase in research and development activities related to advances in the processing, storage, and preservation of fresh food [...]
نوع الوثيقة:
article
وصف الملف:
electronic resource
اللغة:
English
تدمد:
2304-8158
العلاقة:
https://www.mdpi.com/2304-8158/12/24/4402Test ; https://doaj.org/toc/2304-8158Test
DOI:
10.3390/foods12244402
الوصول الحر:
https://doaj.org/article/ba22dca2414a4499b1765c07ac7659beTest
رقم الانضمام:
edsdoj.ba22dca2414a4499b1765c07ac7659be
قاعدة البيانات:
Directory of Open Access Journals