دورية أكاديمية

Development of functional noodles by encapsulating mango peel powder as a source of bioactive compounds

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Development of functional noodles by encapsulating mango peel powder as a source of bioactive compounds
المؤلفون: Kabir, Md Raihan, Hasan, S.M. Kamrul, Islam, Md Rakibul, Ahmed, Maruf
المصدر: Heliyon ; volume 10, issue 1, page e24061 ; ISSN 2405-8440
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2024
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Multidisciplinary
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.heliyon.2024.e24061
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2024.e24061Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2405844024000926?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2405844024000926?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; https://www.elsevier.com/legal/tdmrep-licenseTest ; http://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.CA7B8056
قاعدة البيانات: BASE