دورية أكاديمية

Development of a comprehensive evaluation system for the sensory and nutritional quality of winter jujube (Ziziphus jujuba Mill. cv. Dongzao)

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Development of a comprehensive evaluation system for the sensory and nutritional quality of winter jujube (Ziziphus jujuba Mill. cv. Dongzao)
المؤلفون: Kong, Xiabing, Xu, Min, Wang, Kunyu, Chen, Qiusheng, Han, Lingxi, Li, Qingjun, Guo, Qidi, Wan, Haoliang, Nie, Jiyun
المصدر: LWT ; volume 194, page 115777 ; ISSN 0023-6438
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2024
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.lwt.2024.115777
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.115777Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643824000562?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643824000562?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.CA33BBF7
قاعدة البيانات: BASE