دورية أكاديمية
Food allergy and atopic eczema
العنوان: | Food allergy and atopic eczema |
---|---|
المؤلفون: | Barnetson, R. StC., Merrett, T. G. |
المصدر: | Proceedings of the Nutrition Society ; volume 42, issue 2, page 247-256 ; ISSN 0029-6651 1475-2719 |
بيانات النشر: | Cambridge University Press (CUP) |
سنة النشر: | 1983 |
مصطلحات موضوعية: | Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous) |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1079/pns19830029 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1079/pns19830029Test https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S0029665183000336Test |
حقوق: | https://www.cambridge.org/core/termsTest |
رقم الانضمام: | edsbas.C9EE3ACB |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1079/pns19830029 |
---|