دورية أكاديمية

Diet quality and carotid atherosclerosis in intermediate cardiovascular risk individuals

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Diet quality and carotid atherosclerosis in intermediate cardiovascular risk individuals
المؤلفون: Recio-Rodriguez, Jose I., Garcia-Yu, Irene A., Alonso-Dominguez, Rosario, Maderuelo-Fernandez, José A., Patino-Alonso, Maria C., Agudo-Conde, Cristina, Sanchez-Aguadero, Natalia, Ramos, Rafel, Marti, Ruth, Rodriguez-Sanchez, Emiliano, Gómez-Marcos, Manuel A., Garcia-Ortiz, Luis
المساهمون: Instituto de Salud Carlos III, Regional Health Management of the Castilla and León
المصدر: Nutrition Journal ; volume 16, issue 1 ; ISSN 1475-2891
بيانات النشر: Springer Science and Business Media LLC
سنة النشر: 2017
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1186/s12937-017-0266-1
DOI: 10.1186/s12937-017-0266-1.pdf
الإتاحة: https://doi.org/10.1186/s12937-017-0266-1Test
رقم الانضمام: edsbas.C84F50BE
قاعدة البيانات: BASE