التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Diet quality and carotid atherosclerosis in intermediate cardiovascular risk individuals |
المؤلفون: |
Recio-Rodriguez, Jose I., Garcia-Yu, Irene A., Alonso-Dominguez, Rosario, Maderuelo-Fernandez, José A., Patino-Alonso, Maria C., Agudo-Conde, Cristina, Sanchez-Aguadero, Natalia, Ramos, Rafel, Marti, Ruth, Rodriguez-Sanchez, Emiliano, Gómez-Marcos, Manuel A., Garcia-Ortiz, Luis |
المساهمون: |
Instituto de Salud Carlos III, Regional Health Management of the Castilla and León |
المصدر: |
Nutrition Journal ; volume 16, issue 1 ; ISSN 1475-2891 |
بيانات النشر: |
Springer Science and Business Media LLC |
سنة النشر: |
2017 |
مصطلحات موضوعية: |
Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous) |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
English |
DOI: |
10.1186/s12937-017-0266-1 |
DOI: |
10.1186/s12937-017-0266-1.pdf |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.1186/s12937-017-0266-1Test |
رقم الانضمام: |
edsbas.C84F50BE |
قاعدة البيانات: |
BASE |