دورية أكاديمية

Effect of initial moisture content and relative humidity on the accumulation of aflatoxin in maize grains (Zea mays) during storage

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of initial moisture content and relative humidity on the accumulation of aflatoxin in maize grains (Zea mays) during storage
المؤلفون: Hettiarachchi, G.H.C.M., Gooneratne, J., Hirimburegama, W.K.
بيانات النشر: Colombo
سنة النشر: 2001
المجموعة: National Science Foundation of Sri Lanka Digital Repository
مصطلحات موضوعية: Maize grains, Moisture content, Relative humidity, Zea mays, Aflatoxin accumulation, Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: unknown
العلاقة: Journal of the National Science Foundation, 29(1 and 2):p.29-34; http://dl.nsf.ac.lk/handle/1/6200Test
الإتاحة: http://dl.nsf.ac.lk/handle/1/6200Test
رقم الانضمام: edsbas.C787C44D
قاعدة البيانات: BASE