دورية أكاديمية
Fractionation of sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: impact of protein composition on white wine haze stability
العنوان: | Fractionation of sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: impact of protein composition on white wine haze stability |
---|---|
المؤلفون: | de Bruijn, Johannes, Martinez-Oyanedel, Jose, Loyola, Cristina, Seiter, Javier, Lobos, Francisco, Perez-Arias, Ricardo |
المصدر: | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
بيانات النشر: | WILEY-BLACKWELL |
المجموعة: | Repositorio Digital Conicyt RI 2.0 (Comisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica) |
جغرافية الموضوع: | usa, MALDEN |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
تدمد: | 0950-5423 |
العلاقة: | instname: Conicyt; reponame: Repositorio Digital RI2.0; info:eu-repo/grantAgreement/Fondecyt/11085054; info:eu-repo/semantics/dataset/hdl.handle.net/10533/93477; http://hdl.handle.net/10533/136543Test; wos: WOS:000292520500019 |
DOI: | 10.1111/j.1365-2621.2011.02667.x |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2011.02667.xTest http://hdl.handle.net/10533/136543Test |
حقوق: | info:eu-repo/semantics/openAccess |
رقم الانضمام: | edsbas.C62149B4 |
قاعدة البيانات: | BASE |
تدمد: | 09505423 |
---|---|
DOI: | 10.1111/j.1365-2621.2011.02667.x |