دورية أكاديمية

Fractionation of sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: impact of protein composition on white wine haze stability

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Fractionation of sauvignon wine macromolecules by ultrafiltration and diafiltration: impact of protein composition on white wine haze stability
المؤلفون: de Bruijn, Johannes, Martinez-Oyanedel, Jose, Loyola, Cristina, Seiter, Javier, Lobos, Francisco, Perez-Arias, Ricardo
المصدر: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
بيانات النشر: WILEY-BLACKWELL
المجموعة: Repositorio Digital Conicyt RI 2.0 (Comisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica)
جغرافية الموضوع: usa, MALDEN
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
تدمد: 0950-5423
العلاقة: instname: Conicyt; reponame: Repositorio Digital RI2.0; info:eu-repo/grantAgreement/Fondecyt/11085054; info:eu-repo/semantics/dataset/hdl.handle.net/10533/93477; http://hdl.handle.net/10533/136543Test; wos: WOS:000292520500019
DOI: 10.1111/j.1365-2621.2011.02667.x
الإتاحة: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2011.02667.xTest
http://hdl.handle.net/10533/136543Test
حقوق: info:eu-repo/semantics/openAccess
رقم الانضمام: edsbas.C62149B4
قاعدة البيانات: BASE
الوصف
تدمد:09505423
DOI:10.1111/j.1365-2621.2011.02667.x