دورية أكاديمية

Fatty acid intake and its dietary sources in relation with markers of type 2 diabetes risk: The NEO study

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Fatty acid intake and its dietary sources in relation with markers of type 2 diabetes risk: The NEO study
المؤلفون: Wanders, A J, Alssema, M, de Koning, E J P, le Cessie, S, de Vries, J H, Zock, P L, Rosendaal, F R, Heijer, M den, de Mutsert, R
المصدر: European Journal of Clinical Nutrition ; volume 71, issue 2, page 245-251 ; ISSN 0954-3007 1476-5640
بيانات النشر: Springer Science and Business Media LLC
سنة النشر: 2016
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1038/ejcn.2016.204
الإتاحة: https://doi.org/10.1038/ejcn.2016.204Test
http://www.nature.com/articles/ejcn2016204.pdfTest
http://www.nature.com/articles/ejcn2016204Test
حقوق: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test
رقم الانضمام: edsbas.C3F33B56
قاعدة البيانات: BASE