دورية أكاديمية

“Cut-off” effect of antioxidants and/or probes of variable lipophilicity in microheterogeneous media

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: “Cut-off” effect of antioxidants and/or probes of variable lipophilicity in microheterogeneous media
المؤلفون: Aliaga, Carolina, López de Arbina, Amaia, Rezende, Marcos Caroli
المساهمون: Financiamiento Basal para Centros Científicos y Tecnológicos de Excelencia
المصدر: Food Chemistry ; volume 206, page 119-123 ; ISSN 0308-8146
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2016
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.foodchem.2016.03.024
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.03.024Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814616303752?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814616303752?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.BD8B022F
قاعدة البيانات: BASE