دورية أكاديمية
“Cut-off” effect of antioxidants and/or probes of variable lipophilicity in microheterogeneous media
العنوان: | “Cut-off” effect of antioxidants and/or probes of variable lipophilicity in microheterogeneous media |
---|---|
المؤلفون: | Aliaga, Carolina, López de Arbina, Amaia, Rezende, Marcos Caroli |
المساهمون: | Financiamiento Basal para Centros Científicos y Tecnológicos de Excelencia |
المصدر: | Food Chemistry ; volume 206, page 119-123 ; ISSN 0308-8146 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 2016 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2016.03.024 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.03.024Test https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814616303752?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814616303752?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.BD8B022F |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2016.03.024 |
---|