دورية أكاديمية
Influence of oil content on sorption isotherms of four varieties of peanut at 25°C
العنوان: | Influence of oil content on sorption isotherms of four varieties of peanut at 25°C |
---|---|
المؤلفون: | Bianco, A.M, Boente, G, Pollio, M.L, Resnik, S.L |
المصدر: | Journal of Food Engineering ; volume 47, issue 4, page 327-331 ; ISSN 0260-8774 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 2001 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | Food Science |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/s0260-8774(00)00128-x |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/s0260-8774Test(00)00128-x https://api.elsevier.com/content/article/PII:S026087740000128X?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S026087740000128X?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.91010E3D |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/s0260-8774(00)00128-x |
---|