دورية أكاديمية

Influence of oil content on sorption isotherms of four varieties of peanut at 25°C

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Influence of oil content on sorption isotherms of four varieties of peanut at 25°C
المؤلفون: Bianco, A.M, Boente, G, Pollio, M.L, Resnik, S.L
المصدر: Journal of Food Engineering ; volume 47, issue 4, page 327-331 ; ISSN 0260-8774
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2001
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/s0260-8774(00)00128-x
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/s0260-8774Test(00)00128-x
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S026087740000128X?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S026087740000128X?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.91010E3D
قاعدة البيانات: BASE