دورية أكاديمية

Biosynthesis of antioxidant xanthan gum by xanthomonas campestris using substrates added with moist olive pomace

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Biosynthesis of antioxidant xanthan gum by xanthomonas campestris using substrates added with moist olive pomace
المؤلفون: Crugeira, P. J. L., Almeida, H. H. S., Marcet Manrique, Ismael, Rendueles de la Vega, Manuel, Pires, M. G., Rafael, H. M., Rodrigues, A. I. G., Santamaria Echart, A., Barreiro, M. F.
المصدر: Scopus ; https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85169929084&doi=10.1016%2fj.fbp.2023.08.008&partnerID=40&md5=39c3bbefa68b39a79b6d67e5ffa63568Test
سنة النشر: 2024
المجموعة: Universidad de Oviedo: RUO
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
تدمد: 0960-3085
العلاقة: Food and Bioproducts processing; http://dx.doi.org/10.1016/j.fbp.2023.08.008Test; Food and Bioproducts processing, 141, p. 210-218 (2023); doi:10.1016/j.fbp.2023.08.008; https://hdl.handle.net/10651/71574Test
DOI: 10.1016/j.fbp.2023.08.008
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2023.08.008Test
https://hdl.handle.net/10651/71574Test
حقوق: © 2023 The Author(s). ; CC Reconocimiento 4.0 Internacional ; http://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test/ ; open access
رقم الانضمام: edsbas.8FFBE836
قاعدة البيانات: BASE
الوصف
تدمد:09603085
DOI:10.1016/j.fbp.2023.08.008