دورية أكاديمية
The vitamin and selenium contents of apricot fruit of different varieties cultivated in different geographical regions
العنوان: | The vitamin and selenium contents of apricot fruit of different varieties cultivated in different geographical regions |
---|---|
المؤلفون: | Munzuroglu, Omer, Karatas, Fikret, Geckil, Hikmet |
المصدر: | Food Chemistry ; volume 83, issue 2, page 205-212 ; ISSN 0308-8146 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 2003 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/s0308-8146(03)00064-5 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/s0308-8146Test(03)00064-5 https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814603000645?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814603000645?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.8D4482F2 |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/s0308-8146(03)00064-5 |
---|