التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Impact of temperature application and concentration of commercial sanitizers on inactivation of food-plant fungal spores |
المؤلفون: |
Visconti, Vincent, Rigalma, Karim, Coton, Emmanuel, Dantigny, Philippe |
المساهمون: |
CNIEL, ANRT |
المصدر: |
International Journal of Food Microbiology ; volume 366, page 109560 ; ISSN 0168-1605 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV |
سنة النشر: |
2022 |
المجموعة: |
ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: |
General Medicine, Microbiology, Food Science |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
English |
DOI: |
10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109560 |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109560Test https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168160522000319?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168160522000319?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: |
https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://www.elsevier.com/open-access/userlicense/1.0Test/ ; https://doi.org/10.15223/policy-017Test ; https://doi.org/10.15223/policy-037Test ; https://doi.org/10.15223/policy-012Test ; https://doi.org/10.15223/policy-029Test ; https://doi.org/10.15223/policy-004Test |
رقم الانضمام: |
edsbas.7D85EDC6 |
قاعدة البيانات: |
BASE |