دورية أكاديمية

Impact of temperature application and concentration of commercial sanitizers on inactivation of food-plant fungal spores

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Impact of temperature application and concentration of commercial sanitizers on inactivation of food-plant fungal spores
المؤلفون: Visconti, Vincent, Rigalma, Karim, Coton, Emmanuel, Dantigny, Philippe
المساهمون: CNIEL, ANRT
المصدر: International Journal of Food Microbiology ; volume 366, page 109560 ; ISSN 0168-1605
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2022
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Microbiology, Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109560
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109560Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168160522000319?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0168160522000319?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://www.elsevier.com/open-access/userlicense/1.0Test/ ; https://doi.org/10.15223/policy-017Test ; https://doi.org/10.15223/policy-037Test ; https://doi.org/10.15223/policy-012Test ; https://doi.org/10.15223/policy-029Test ; https://doi.org/10.15223/policy-004Test
رقم الانضمام: edsbas.7D85EDC6
قاعدة البيانات: BASE