دورية أكاديمية

The effects of heating, UV irradiation, and storage on stability of the anthocyanin–polyphenol copigment complex

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The effects of heating, UV irradiation, and storage on stability of the anthocyanin–polyphenol copigment complex
المؤلفون: Bąkowska, Anna, Kucharska, Alicja Z., Oszmiański, Jan
المصدر: Food Chemistry ; volume 81, issue 3, page 349-355 ; ISSN 0308-8146
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2003
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/s0308-8146(02)00429-6
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/s0308-8146Test(02)00429-6
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814602004296?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814602004296?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.710C65CF
قاعدة البيانات: BASE