دورية أكاديمية
The effects of heating, UV irradiation, and storage on stability of the anthocyanin–polyphenol copigment complex
العنوان: | The effects of heating, UV irradiation, and storage on stability of the anthocyanin–polyphenol copigment complex |
---|---|
المؤلفون: | Bąkowska, Anna, Kucharska, Alicja Z., Oszmiański, Jan |
المصدر: | Food Chemistry ; volume 81, issue 3, page 349-355 ; ISSN 0308-8146 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 2003 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/s0308-8146(02)00429-6 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/s0308-8146Test(02)00429-6 https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814602004296?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814602004296?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.710C65CF |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/s0308-8146(02)00429-6 |
---|