دورية أكاديمية

Introducing Food Fraud including translation and interpretation to Russian, Korean, and Chinese languages

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Introducing Food Fraud including translation and interpretation to Russian, Korean, and Chinese languages
المؤلفون: Spink, John, Moyer, Douglas C., Park, Hyeonho, Wu, Yongning, Fersht, Victor, Shao, Bing, Hong, Miao, Paek, Seung Yeop, Edelev, Dmitry
المصدر: Food Chemistry ; volume 189, page 102-107 ; ISSN 0308-8146
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2015
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.09.106
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.09.106Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814614014824?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814614014824?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.68E4746A
قاعدة البيانات: BASE