دورية أكاديمية

Consuming alcohol as part of a meal is associated with lower risk of Coronary Heart Disease in a UK cohort

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Consuming alcohol as part of a meal is associated with lower risk of Coronary Heart Disease in a UK cohort
المؤلفون: Lentjes, M. A. H., Mulligan, A. A., Khawaja, A. P., Bhaniani, A., Luben, R. N., Khaw, K. T.
المصدر: Proceedings of the Nutrition Society ; volume 74, issue OCE1 ; ISSN 0029-6651 1475-2719
بيانات النشر: Cambridge University Press (CUP)
سنة النشر: 2015
مصطلحات موضوعية: Nutrition and Dietetics, Medicine (miscellaneous)
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1017/s0029665115000658
الإتاحة: https://doi.org/10.1017/s0029665115000658Test
https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S0029665115000658Test
حقوق: https://www.cambridge.org/core/termsTest
رقم الانضمام: edsbas.5AE4C7AC
قاعدة البيانات: BASE