دورية أكاديمية

Separation and quantification of Tartrazine (E102) and Brilliant Blue FCF (E133) in green colored foods and beverages

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Separation and quantification of Tartrazine (E102) and Brilliant Blue FCF (E133) in green colored foods and beverages
المؤلفون: Fiorito, Serena, Epifano, Francesco, Palumbo, Lucia, Collevecchio, Chiara, Spogli, Roberto, Genovese, Salvatore
المصدر: Food Research International ; volume 172, page 113094 ; ISSN 0963-9969
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2023
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.foodres.2023.113094
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113094Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0963996923006397?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0963996923006397?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; http://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.59E41982
قاعدة البيانات: BASE