دورية أكاديمية

Investigation of pectin deficiency in modulating the bioflavonoid profile of orange processing waste: A sustainable valorization of industrial waste

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Investigation of pectin deficiency in modulating the bioflavonoid profile of orange processing waste: A sustainable valorization of industrial waste
المؤلفون: de Castro, Symone Costa, Barbosa, Júlio César Jeronimo, Teixeira, Bruno Sozza, Fill, Taicia Pacheco, Tasic, Ljubica
المساهمون: FAPESP
المصدر: Food Chemistry: X ; volume 22, page 101326 ; ISSN 2590-1575
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2024
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science, Analytical Chemistry
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.fochx.2024.101326
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.fochx.2024.101326Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S259015752400213X?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S259015752400213X?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; https://www.elsevier.com/legal/tdmrep-licenseTest ; http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.561C05F5
قاعدة البيانات: BASE