دورية أكاديمية
Comparison of water sorption behaviour of three rice varieties under different temperatures
العنوان: | Comparison of water sorption behaviour of three rice varieties under different temperatures |
---|---|
المؤلفون: | Bianco, A.M., Pollio, M.L., Resnik, S.L., Boente, G., Larumbe, A. |
المصدر: | Journal of Food Engineering ; volume 33, issue 3-4, page 395-403 ; ISSN 0260-8774 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 1997 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | Food Science |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/s0260-8774(97)00029-0 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/s0260-8774Test(97)00029-0 https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0260877497000290?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0260877497000290?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.4DD0C21B |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/s0260-8774(97)00029-0 |
---|