دورية أكاديمية

Comparison of water sorption behaviour of three rice varieties under different temperatures

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Comparison of water sorption behaviour of three rice varieties under different temperatures
المؤلفون: Bianco, A.M., Pollio, M.L., Resnik, S.L., Boente, G., Larumbe, A.
المصدر: Journal of Food Engineering ; volume 33, issue 3-4, page 395-403 ; ISSN 0260-8774
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 1997
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/s0260-8774(97)00029-0
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/s0260-8774Test(97)00029-0
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0260877497000290?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0260877497000290?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.4DD0C21B
قاعدة البيانات: BASE