دورية أكاديمية
Anthocyanin and antioxidant activity of snacks with coloured potato
العنوان: | Anthocyanin and antioxidant activity of snacks with coloured potato |
---|---|
المؤلفون: | Nemś, Agnieszka, Pęksa, Anna, Kucharska, Alicja Z., Sokół-Łętowska, Anna, Kita, Agnieszka, Drożdż, Wioletta, Hamouz, Karel |
المساهمون: | Wrocław University of Environmental and Life Sciences |
المصدر: | Food Chemistry ; volume 172, page 175-182 ; ISSN 0308-8146 |
بيانات النشر: | Elsevier BV |
سنة النشر: | 2015 |
المجموعة: | ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: | General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry |
نوع الوثيقة: | article in journal/newspaper |
اللغة: | English |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2014.09.033 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.09.033Test https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814614014009?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814614014009?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: | https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ |
رقم الانضمام: | edsbas.3261B911 |
قاعدة البيانات: | BASE |
DOI: | 10.1016/j.foodchem.2014.09.033 |
---|