التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Development of a new rapid method for monitoring frying fats quality |
المؤلفون: |
Castro, Inês, Pinto, D. B., Teixeira, J. A., Vicente, A. A. |
سنة النشر: |
2005 |
المجموعة: |
Universidade of Minho: RepositóriUM |
نوع الوثيقة: |
conference object |
وصف الملف: |
application/pdf |
اللغة: |
English |
العلاقة: |
INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGISTS ANNUAL MEETING, New Orleans, USA, 2005 – “IFT Annual Meeting”. [S. l. : s.n., 2005].; http://hdl.handle.net/1822/6074Test |
الإتاحة: |
http://hdl.handle.net/1822/6074Test |
حقوق: |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
رقم الانضمام: |
edsbas.2607B949 |
قاعدة البيانات: |
BASE |