التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Classification of rice based on storage time by using near infrared spectroscopy and chemometric methods |
المؤلفون: |
Miao, XueXue, Miao, Ying, Tao, ShuHua, Liu, DengBiao, Chen, ZuWu, Wang, JieMin, Huang, WeiDong, Yu, YaYing |
المصدر: |
Microchemical Journal ; volume 171, page 106841 ; ISSN 0026-265X |
بيانات النشر: |
Elsevier BV |
سنة النشر: |
2021 |
المجموعة: |
ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref) |
مصطلحات موضوعية: |
Spectroscopy, Analytical Chemistry |
نوع الوثيقة: |
article in journal/newspaper |
اللغة: |
English |
DOI: |
10.1016/j.microc.2021.106841 |
الإتاحة: |
https://doi.org/10.1016/j.microc.2021.106841Test https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0026265X21009279?httpAccept=text/xmlTest https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0026265X21009279?httpAccept=text/plainTest |
حقوق: |
https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/ ; https://doi.org/10.15223/policy-017Test ; https://doi.org/10.15223/policy-037Test ; https://doi.org/10.15223/policy-012Test ; https://doi.org/10.15223/policy-029Test ; https://doi.org/10.15223/policy-004Test |
رقم الانضمام: |
edsbas.22D226BF |
قاعدة البيانات: |
BASE |