كتاب
Fruits, Vegetables, Nuts, and Fungi
العنوان: | Fruits, Vegetables, Nuts, and Fungi |
---|---|
المؤلفون: | Montero, Lidia, Arrizabalaga-Larrañaga, Ane, Ayala-Cabrera, Juan F. |
المصدر: | Emerging Food Authentication Methodologies Using GC/MS ; page 215-251 ; ISBN 9783031302879 9783031302886 |
بيانات النشر: | Springer International Publishing |
سنة النشر: | 2023 |
نوع الوثيقة: | book part |
اللغة: | unknown |
ردمك: | 978-3-031-30287-9 978-3-031-30288-6 3-031-30287-7 3-031-30288-5 |
DOI: | 10.1007/978-3-031-30288-6_8 |
الإتاحة: | https://doi.org/10.1007/978-3-031-30288-6_8Test |
حقوق: | https://www.springernature.com/gp/researchers/text-and-data-miningTest ; https://www.springernature.com/gp/researchers/text-and-data-miningTest |
رقم الانضمام: | edsbas.22AFEB51 |
قاعدة البيانات: | BASE |
ردمك: | 9783031302879 9783031302886 3031302877 3031302885 |
---|---|
DOI: | 10.1007/978-3-031-30288-6_8 |