دورية أكاديمية

Antioxidant N-acetyltransferase Mpr1/2 of industrial baker's yeast enhances fermentation ability after air-drying stress in bread dough

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Antioxidant N-acetyltransferase Mpr1/2 of industrial baker's yeast enhances fermentation ability after air-drying stress in bread dough
المؤلفون: Sasano, Yu, Takahashi, Shunsuke, Shima, Jun, Takagi, Hiroshi
المصدر: International Journal of Food Microbiology ; volume 138, issue 1-2, page 181-185 ; ISSN 0168-1605
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2010
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Microbiology, Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2010.01.001
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2010.01.001Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S016816051000005X?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S016816051000005X?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.1A4916B6
قاعدة البيانات: BASE