دورية أكاديمية

The effect of strawberry ripeness on the content of polyphenols, cinnamates, L-ascorbic and carboxylic acids

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The effect of strawberry ripeness on the content of polyphenols, cinnamates, L-ascorbic and carboxylic acids
المؤلفون: Fecka, Izabela, Nowicka, Agnieszka, Kucharska, Alicja Z., Sokół-Łętowska, Anna
المساهمون: Uniwersytet Medyczny im. Piastów Slaskich we Wroclawiu
المصدر: Journal of Food Composition and Analysis ; volume 95, page 103669 ; ISSN 0889-1575
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2021
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: Food Science
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/j.jfca.2020.103669
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2020.103669Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0889157520313740?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0889157520313740?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.18F3F094
قاعدة البيانات: BASE