دورية أكاديمية

Botanical Ingredient Forensics: Detection of Attempts to Deceive Commonly Used Analytical Methods for Authenticating Herbal Dietary and Food Ingredients and Supplements

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Botanical Ingredient Forensics: Detection of Attempts to Deceive Commonly Used Analytical Methods for Authenticating Herbal Dietary and Food Ingredients and Supplements
المؤلفون: Gafner, Stefan, Blumenthal, Mark, Foster, Steven, Cardellina, John H., Khan, Ikhlas A., Upton, Roy
المصدر: Journal of Natural Products ; volume 86, issue 2, page 460-472 ; ISSN 0163-3864 1520-6025
بيانات النشر: American Chemical Society (ACS)
سنة النشر: 2023
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1021/acs.jnatprod.2c00929
الإتاحة: https://doi.org/10.1021/acs.jnatprod.2c00929Test
حقوق: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.13142297
قاعدة البيانات: BASE