Construction of high internal phase Pickering emulsions using cold plasma modified soy protein isolate-proanthocyanidin complex

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Construction of high internal phase Pickering emulsions using cold plasma modified soy protein isolate-proanthocyanidin complex
المؤلفون: Wei Gong, Xiao-lu Guo, Si-jia Wang, Hai-bo Huang, Xue-mei Zhu
المصدر: Food Research International. 167:112664
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Food Science
تدمد: 0963-9969
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::dc988ae5fd8b9b871f900f9d3e0418f1Test
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112664Test
حقوق: CLOSED
رقم الانضمام: edsair.doi...........dc988ae5fd8b9b871f900f9d3e0418f1
قاعدة البيانات: OpenAIRE