التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Evaluation the effect of different solvents and extraction method on phytochemical content and antioxidant activity of Moringa oleifera leaf extract |
المؤلفون: |
Mohammad Fazilati, Habibollah Nazem, abbas asgari-kafrani |
المصدر: |
Food Science and Technology. 18:133-145 |
بيانات النشر: |
CMV Verlag, 2021. |
سنة النشر: |
2021 |
مصطلحات موضوعية: |
Antioxidant, Phytochemical, Traditional medicine, Chemistry, medicine.medical_treatment, Moringa oleifera leaf extract, medicine, Extraction methods, Food Science |
تدمد: |
2008-8787 |
الوصول الحر: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c822e4cc1e92786f0759d106223fd1ebTest https://doi.org/10.52547/fsct.18.114.133Test |
حقوق: |
OPEN |
رقم الانضمام: |
edsair.doi...........c822e4cc1e92786f0759d106223fd1eb |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |