دورية أكاديمية

The vitamin and selenium contents of apricot fruit of different varieties cultivated in different geographical regions

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The vitamin and selenium contents of apricot fruit of different varieties cultivated in different geographical regions
المؤلفون: Munzuroglu, Omer, Karatas, Fikret, Geckil, Hikmet
المصدر: Food Chemistry ; volume 83, issue 2, page 205-212 ; ISSN 0308-8146
بيانات النشر: Elsevier BV
سنة النشر: 2003
المجموعة: ScienceDirect (Elsevier - Open Access Articles via Crossref)
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
نوع الوثيقة: article in journal/newspaper
اللغة: English
DOI: 10.1016/s0308-8146(03)00064-5
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/s0308-8146Test(03)00064-5
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814603000645?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0308814603000645?httpAccept=text/plainTest
حقوق: https://www.elsevier.com/tdm/userlicense/1.0Test/
رقم الانضمام: edsbas.8D4482F2
قاعدة البيانات: BASE