-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 152-161 (2023)
مصطلحات موضوعية: water hydrogen protons, fresh wheat noodles, sheeting gaps, microstructure, noodle quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-4-021.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengdi CAI, Chunxia SHEN, Yuhui LI, Shuangli XIONG, Feng LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 3, Pp 102-107 (2023)
مصطلحات موضوعية: stone milled whole wheat flour, salt, whole wheat noodles, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Saimin WANG, Yang YU, Jinguang LIU, Yuyao ZHANG, Zhongkai ZHOU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 2, Pp 107-114 (2023)
مصطلحات موضوعية: solid-state fermentation, wheat bran, rheological property, whole-wheat noodles, digestive property, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديميةEffect of Hypsizygus marmoreus powder on cooking characteristics, color and texture of wheat noodles
المؤلفون: TANG, Baosha, WU, Li, WENG, Minjie, CHEN, Junchen, LI, Yibin, LAI, Pufu
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: Hypsizygus marmoreus, wheat noodles, cooked breaking ratio, color, texture
وصف الملف: text/html
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hanifah U, Taufan A, Sholichah E
المصدر: BIO Web of Conferences, Vol 69, p 03017 (2023)
مصطلحات موضوعية: extrusion technology, non-wheat noodles, extruder design, dough characteristics, sustainable development, Microbiology, QR1-502, Physiology, QP1-981, Zoology, QL1-991
العلاقة: https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/pdf/2023/14/bioconf_icafe2023_03017.pdfTest; https://doaj.org/toc/2117-4458Test; https://doaj.org/article/518805ae87b54a7fb61d7f03593da518Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1051/bioconf/20236903017Test
https://doaj.org/article/518805ae87b54a7fb61d7f03593da518Test -
6دورية أكاديميةEffect of Hypsizygus marmoreus powder on cooking characteristics, color and texture of wheat noodles
المؤلفون: Baosha TANG, Li WU, Minjie WENG, Junchen CHEN, Yibin LI, Pufu LAI
المصدر: Food Science and Technology, Vol 42 (2022)
مصطلحات موضوعية: Hypsizygus marmoreus, wheat noodles, cooked breaking ratio, color, texture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Technology (General), T1-995
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612022000100903&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1678-457XTest; https://doaj.org/article/bd8c27b9e94c46cfaad2cf4634a3733fTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1590/fst.00622Test
https://doaj.org/article/bd8c27b9e94c46cfaad2cf4634a3733fTest -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hardoko, Hardoko, Martha, Delicia, Halim, Yuniwaty
المصدر: FaST - Jurnal Sains dan Teknologi (Journal of Science and Technology); Vol 5, No 2 (2021): NOVEMBER; 107-125 ; 2598-9596
مصطلحات موضوعية: Food Technology, carrageenan, cassava based noodles, cassava flour, wheat noodles, karagenan, mi berbasis singkong, mi terigu, tepung singkong
جغرافية الموضوع: Indonesia
الوقت: 2020
وصف الملف: application/pdf
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Wan-Ting Jia, Zhen Yang, Xiao-Na Guo, Ke-Xue Zhu
المصدر: Foods; Volume 10; Issue 6; Pages: 1348
مصطلحات موضوعية: dried whole wheat noodles, superheated steam treatment, lipid stability, enzyme activity, tocopherols, volatile compounds
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Grain; https://dx.doi.org/10.3390/foods10061348Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Da-Wei Huang, Yung-Jia Chan, Yuan-Chao Huang, Ya-Ju Chang, Jen-Chieh Tsai, Amanda Tresiliana Mulio, Zong-Ru Wu, Ya-Wen Hou, Wen-Chien Lu, Po-Hsien Li
المصدر: Plants; Volume 10; Issue 3; Pages: 578
مصطلحات موضوعية: wheat noodles, isomaltodextrin, storage stability, cooking quality, sensory evaluation, microstructure
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Phytochemistry; https://dx.doi.org/10.3390/plants10030578Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yung-Jia Chan, Wen-Chien Lu, Ya-Wen Hou, Yuan-Chao Huang, Ya-Ju Chang, Da-Wei Huang, Jen-Chieh Tsai, Amanda Tresiliana Mulio, Zong-Ru Wu, Po-Hsien Li
المصدر: Plants, Vol 10, Iss 578, p 578 (2021)
مصطلحات موضوعية: wheat noodles, isomaltodextrin, storage stability, cooking quality, sensory evaluation, microstructure, Botany, QK1-989
العلاقة: https://www.mdpi.com/2223-7747/10/3/578Test; https://doaj.org/toc/2223-7747Test; https://doaj.org/article/d1b02d35fb2843ecb405ca75d238f460Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/plants10030578Test
https://doaj.org/article/d1b02d35fb2843ecb405ca75d238f460Test