يعرض 1 - 10 نتائج من 145 نتيجة بحث عن '"water behavior"', وقت الاستعلام: 0.82s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
  6. 6
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Department of Food Technology of Plant Origin, Poznań University of Life Sciences, Poznań, Poland, Students’ Scientific Club of Food Technologists, Poznań University of Life Sciences, Poznań, Poland, Institute of Logistics, Poznan University of Technology, Poznań, Poland, Department of Physics and Biophysics, Poznań University of Life Sciences, Poznań, Poland

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Różańska MB, Kokolus P, Królak J, Jankowska P, Osoś A, Romanowska M, Szala Ł, Kowalczewski PŁ, Lewandowicz J, Masewicz Ł, Baranowska HM, Mildner-Szkudlarz S. Insight into the Gluten-Free Dough and Bread Properties Obtained from Extruded Rice Flour: Physicochemical, Mechanical, and Molecular Studies. Applied Sciences. 2023; 13(6):4033. https://doi.org/10.3390/app13064033Test; https://www.mdpi.com/2076-3417/13/6/4033Test; https://depot.ceon.pl/handle/123456789/22443Test

  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    رسالة جامعية
  9. 9
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of Society of Cosmetic Chemists of Japan. 2022, 56(3):239

  10. 10
    دورية أكاديمية