-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Radhika Jain, Sangeeta Goomer
المصدر: Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: twin-screw extrusion, expansion ratio, bulk density, water absorption index, water solubility index, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2331-1932Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziyan WANG, Ying LIU, Jianhui JIA, Boxin DOU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 228-234 (2022)
مصطلحات موضوعية: pre-dextrinization, compound enzymatic hydrolysis, embryonic rice, infant rice flour, water absorption index, water solubility index, gelatinization characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Fenglian CHEN, Hongyu ZHANG, Xiaozhi TANG, Yinyuan HE, Guiyao SUN, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 150-156 (2022)
مصطلحات موضوعية: wheat germ powder, compound protease, water solubility index, water absorption index, color difference, lipase activity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Radhika Jain, Sangeeta Goomer, Som Nath Singh
المصدر: Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100099- (2022)
مصطلحات موضوعية: Essential amino acid, NDpCal%, Twin-screw extrusion, Expansion ratio, Water absorption index, Response surface methodology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502222000592Test; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: RIVERA-CASTRO, Victor Manuel, MUY-RANGEL, María Dolores, GUTIÉRREZ-DORADO, Roberto, ESCOBAR-ÁLVAREZ, José Luis, HERNÁNDEZ-CASTRO, Elías, VALENZUELA-LAGARDA, José Luis
المصدر: Food Science and Technology. December 2020 40(4)
مصطلحات موضوعية: creole corn, grain anatomy, water absorption index, water solubility index
وصف الملف: text/html
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: K. . Kulazhanov, N. . Aralbayev, F. . Dihanbayeva, A. . Serikbayeva, Y. A. Yusof
المصدر: Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3, Pp 47-51 (2021)
مصطلحات موضوعية: верблюжье молоко, сухое молоко, сублимационная сушка, индекс растворимости в воде, индекс абсорбции воды, плотность, түйе сүті, құрғақ сүт, сублимациялық кептіру, суда ерігіштік индексі, суды абсорбциялау индексі, тығыздық, camel milk, milk powder, freeze-drying, water solubility index, water absorption index, density, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Murgueytio, Elvia, Santacruz, Stalin
المصدر: Brazilian Journal of Food Technology. January 2020 23
مصطلحات موضوعية: Cooking-extrusion, Coeliac disease, Water absorption index, Water solubility index, Crumb, Chenopodium quinoa Willd
وصف الملف: text/html
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Sidlagatta, Vishnuvardhan, Chilukuri, Satyanarayana Veera Venkata, Devana, Bhaskara Rao, Dasi, Smith Daniel, Rangaswamy, Lakshmipathy
المصدر: Brazilian Archives of Biology and Technology. January 2020 63
مصطلحات موضوعية: sweet orange, spray drying, process yield, moisture content, vitamin C content, Hausner’s ratio, Carr index, solubility time, water solubility index, water absorption index ( 3-10)
وصف الملف: text/html
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: De Bock, Phara, Cnops, Gerda, Muylle, Hilde, Quataert, Paul, Eeckhout, Mia, Van Bockstaele, Filip
المصدر: PLANTS-BASEL ; ISSN: 2223-7747
مصطلحات موضوعية: Agriculture and Food Sciences, Chenopodium quinoa Willd, North-West Europe, wholemeal flour, water holding capacity, water absorption index, pasting behavior, PASTING PROPERTIES, STARCH, FLOUR, PROTEIN
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://biblio.ugent.be/publication/8734764Test; http://hdl.handle.net/1854/LU-8734764Test; http://dx.doi.org/10.3390/plants11030265Test; https://biblio.ugent.be/publication/8734764/file/8740819Test
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/plants11030265Test
https://biblio.ugent.be/publication/8734764Test
http://hdl.handle.net/1854/LU-8734764Test
https://biblio.ugent.be/publication/8734764/file/8740819Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Phara De Bock, Gerda Cnops, Hilde Muylle, Paul Quataert, Mia Eeckhout, Filip Van Bockstaele
المصدر: Plants; Volume 11; Issue 3; Pages: 265
مصطلحات موضوعية: Chenopodium quinoa Willd., North-West Europe, wholemeal flour, water holding capacity, water absorption index, pasting behavior
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf