يعرض 1 - 10 نتائج من 18 نتيجة بحث عن '"svježi sirevi"', وقت الاستعلام: 0.67s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5

    المؤلفون: Mihailo Ostojić, Ljubica Tratnik

    المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
    Volume 34
    Issue 11

    مصطلحات موضوعية: fresh cheese, ultrafiltration, svježi sirevi, ultrafiltracija

    وصف الملف: application/pdf

  6. 6

    المؤلفون: Dimitrije Sabadoš, Branka Rajšić

    المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
    Volume 34
    Issue 8

    مصطلحات موضوعية: svježi sirevi, kvaliteta, fresh cheeses, quality

    وصف الملف: application/pdf

  7. 7
  8. 8
    مورد إلكتروني

    عناروين إضافية: The influence of plant addition to some physicochemical, textural, microstructural, melting ability and sensory properties of Mozzarella cheese

    المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka; ISSN 0026-704X (Print); ISSN 1846-4025 (Online); Volume 70; Issue 4

    URL: https://hrcak.srce.hr/243651Test
    https://hrcak.srce.hr/file/354102Test
    https://hrcak.srce.hr/file/354101Test
    info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.15567/mljekarstvo.2020.0408

  9. 9
    مورد إلكتروني

    عناروين إضافية: The influence of plant addition to some physicochemical, textural, microstructural, melting ability and sensory properties of Mozzarella cheese

    المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka; ISSN 0026-704X (Print); ISSN 1846-4025 (Online); Volume 70; Issue 4

    URL: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/doi/10.15567/mljekarstvo.2020.0408

  10. 10
    مورد إلكتروني

    عناروين إضافية: The organoleptic quality picture of ours industrial fresh cheeses without or with supplements

    المصدر: Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka; ISSN 0026-704X (Print); ISSN 1846-4025 (Online); Volume 34; Issue 8