-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Chengxing Han, Yanli Guo, Xiaofang Cai, Ruixing Yang
المصدر: Fermentation; Volume 8; Issue 7; Pages: 315
مصطلحات موضوعية: corn processing, in vitro fermentation, molecular structure, nutrient profile, starch property
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Microbial Metabolism, Physiology & Genetics; https://dx.doi.org/10.3390/fermentation8070315Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kunlun WU, Xiaohua YAO, Youhua YAO, Dezhao CHI, Zongyun FENG
المصدر: Czech Journal of Genetics and Plant Breeding, Vol 53, Iss 4, Pp 144-152 (2017)
مصطلحات موضوعية: hordeum vulgare l. var. nudum, molecular marker, starch property, waxy gene, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://cjgpb.agriculturejournals.cz/artkey/cjg-201704-0003_analysis-of-the-relationship-between-wx-gene-polymorphisms-and-amylose-content-in-hulless-barley.phpTest; https://doaj.org/toc/1212-1975Test; https://doaj.org/toc/1805-9325Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Masahiko Tamaki, Tomio Itani, Masateru Suetsugu
المصدر: Plant Production Science, Vol 12, Iss 2, Pp 233-236 (2009)
مصطلحات موضوعية: Brewers’ rice, Polishing property, Starch property, White-core kernel, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
4تقرير
المؤلفون: Luo, Jixun, Jobling, Stephen A, Millar, Anthony, Morell, Matthew K, Li, Zhongyi
مصطلحات موضوعية: Rice, Starch, Starch synthases, Starch branching enzymes, Starch property, RVA, DSC
-
5رسالة جامعية
المؤلفون: Feniman, Cristiane Mengue
مرشدي الرسالة: Sarmento, Silene Bruder Silveira
مصطلحات موضوعية: amido-propriedade físico-químico, cassava, cooking, cozimento, época de colheita, fibras vegetais, mandioca, pectin, pectina, raiz, root, starch property physicochemical, time harvest, vegetal fibres
وصف الملف: application/pdf
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Applied Glycoscience. 2014, 61(3):81
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Wu, Tsung-Yen, Sun, Nan-Nong, Chau, Chi-Fai, 周志輝
مصطلحات موضوعية: banana starch, corona electrical discharge, plasma, resistant starch, starch property, Amylose, Calorimetry, Differential Scanning, Musa, Plasma Gases, Starch, Taiwan, X-Ray Diffraction, Chemical Phenomena
العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; Journal of food and drug analysis, Volume 26, Issue 1, Page(s) 244-251.; http://hdl.handle.net/11455/99074Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Etsuko Araki, Hideki Uyeyama, Hiroyuki Fujimoto, Kanae Ashida, Masaru Ikegami, Takuya Ogawa, Wakako Maruyama Funatsuki, 小河 拓也, 植山 秀紀, 池上 勝, 船附 稚子, 芦田 かなえ, 荒木 悦子, 藤本 啓之
المصدر: Abstracts of Meeting of the CSSJ. 2013, :104
-
9
المؤلفون: Ribeiro, Fernando Araujo
المساهمون: Bassinello, Priscila Zaczuk, Colombari Filho, José Manoel, Abreu, Aluana Gonçalves de, Vanier, Nathan Levien
المصدر: Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFG
Universidade Federal de Goiás (UFG)
instacron:UFGمصطلحات موضوعية: Oryza sativa L, Propriedades do amido, Arroz aromático, Qualidade culinária, Starch property, Culinary quality, Aromatic rice, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS [CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS]
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::576dc3076a7c6b00530c887448c33fbfTest
http://repositorio.bc.ufg.br/tede/handle/tede/9924Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Kanefumi Kitahara, Kenji Katayama, Kiyotaka Fujita, Masaru Tanaka, Masaru Yoshinaga, Motoyasu Otani, Toshihiko Suganuma, Yasuhiro Takahata
المصدر: Journal of Applied Glycoscience. 2011, 58(3):85