-
1دورية أكاديمية
المصدر: New Phytologist, 2014 Jul 01. 203(2), 495-507.
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hiroaki SATO, Katsumi TAKANO, Kouji SHIONO, Tomohiro NOGUCHI, Yoshimasa TSUJII, 佐藤 広顕, 塩野 弘二, 辻井 良政, 野口 智弘, 髙野 克己
المصدر: 日本食品保蔵科学会誌 / Food Preservation Science. 2016, 42(6):237
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Keiji Kainuma, Seiko Nemoto, Tamao Hatta
المصدر: Journal of Applied Glycoscience. 2003, 50(2):159
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wall, M.L., Wheeler, H.L., Huebsch, M.P., Smith, J. C. (Jeffrey C.), Figeys, D., Altosaar, I.
المصدر: Journal of Cereal Science vol. 52 no. 2, pp. 115-120
مصطلحات موضوعية: ESI-MS, Isopropanol-sodium chloride solubilisation, Mass spectrometry, PIN-a, PIN-b, Puroindoline, SGAPs, Starch granule associated proteins, Starch granule surface, TRD, Trypsin, Tryptophan-rich domain, Wheat
-
5
المؤلفون: Larsson, Helena
مصطلحات موضوعية: starch gel, gluten, water distribution, lipids, starch granule surface, starch content, mixing, ultracentrifugation, structure, rheological measurements, wheat flour dough, phase separation, ethyl(hydroxyethyl)cellulose, Food and drink technology, Livsmedelsteknik, Teknik, Annan teknik, Engineering and Technology, Other Engineering and Technologies, Food Engineering
الوصول الحر: https://lup.lub.lu.se/record/29112Test