-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Pons Mercadé, Pere
المساهمون: University/Department: Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia
مرشدي الرسالة: Zamora Marín, Fernando, Rozès, Nicolas Andre Louis, Canals Bosch, Juan Miguel
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Vins Espumosos (Cava), Autòlisis, Consum d'oxígen, Vinos Espumosos (Cava), Consumo de oxigeno, Sparkling Wine (Cava), Autolysis, Oxygen consumption, Ciències
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/672221Test
-
2رسالة جامعية
المؤلفون: Medina Trujillo, Laura
المساهمون: University/Department: Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia
مرشدي الرسالة: Zamora Marín, Fernando, Canals Bosch, Joan Miquel
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Vi escumós, Escuma, Inoculació sequenciada, Vino espumoso, Espuma, Inoculación secuenciada, Sparkling wine, Foam, Sequential Inoculation, Ciències
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/442960Test
-
3رسالة جامعية
المؤلفون: Borrull Riera, Anna
المساهمون: University/Department: Universitat Rovira i Virgili. Departament de Bioquímica i Biotecnologia
مرشدي الرسالة: Rozès, Nicolas, Poblet Icart, Montserrat
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: resposta estrés del llevat, aclimatació a l'etanol, vins escumosos, respuesta estrés levadura, aclimatacion al etanol, vinos escumosos, yeast stress response, acclimation to ethanol, sparkling wine, Ciències
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/396076Test
-
4رسالة جامعية
المؤلفون: Tudela Ramos, Rebeca
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició i Bromatologia
مرشدي الرسالة: Buxaderas Sánchez, Susana, López Tamames, Elvira
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Enologia, Enología, Wine and wine making, Cava, Cava (Vino espumoso), Cava (Sparkling wine), Llevats, Levaduras (Botánica), Yeast, Metabòlits, Metabolitos, Metabolites, Autòlisi, Autolisis, Autolysis (Biology), Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/386148Test
-
5رسالة جامعية
المؤلفون: Gallardo Chacón, Joan Josep
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició i Bromatologia
مرشدي الرسالة: joanjgch@gmail.com, Buxaderas Sánchez, Susana, Rius Bofill, Núria, Vichi, Stefania
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Cava, Cava (Vino espumoso), Cava (Sparkling wine), Autòlisi lies, Capacitat antioxidant, Propietats fisicoquímiques, Ultraestructura, Ciències de la Salut
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/35681Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Raffaele, Mauro Paolini, Mario Malacarne, Tomas Roman, Vincenzo Naselli, Nicola Francesca, Roberto Larcher
المصدر: OENO One, Vol 58, Iss 3 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lambrusco sorbara, Lambrusco Marani, Champenoise methods, sparkling wine, Hanseniaspora guilliermondii, Torulaspora delbrueckii, Agriculture, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Domen Škrab, Paolo Sivilotti, Piergiorgio Comuzzo, Sabrina Voce, Davide Cisilino, Silvia Carlin, Panagiotis Arapitsas, Domenico Masuero, Urska Vrhovsek
المصدر: OENO One, Vol 58, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: sparkling wine, harvest date, grape maturity, volatile organic compounds, lipids, aromatic amino acid metabolites, sensory analysis, Agriculture, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 7, pp. 2644-2662.
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Škrab, Domen, Sivilotti, Paolo, Comuzzo, Piergiorgio, Voce, Sabrina, Cisilino, Davide, Carlin, Silvia, Arapitsas, Panagiotis, Masuero, Domenico, Vrhovsek, Urska
المصدر: OENO One; Vol. 58 No. 1 (2024): OENO One ; OENO One; Vol. 58 No 1 (2024): OENO One ; 2494-1271
مصطلحات موضوعية: sparkling wine, harvest date, grape maturity, volatile organic compounds, lipids, aromatic amino acid metabolites, sensory analysis
وصف الملف: application/pdf; text/xml; text/html
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor P. Lutkov, Dmitry V. Yermolin
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 2, Pp 404-414 (2023)
مصطلحات موضوعية: beverages, non-alcoholic beer, sparkling wine, carbon dioxide desorption, aroma, phenolic substances, acidity, descriptors, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://fptt.ru/en/issues/21711/21764Test/; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test