-
1رسالة جامعية
المؤلفون: Plans Pujolràs, Marçal
المساهمون: University/Department: Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
مرشدي الرسالة: Sabaté, Josep
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Infraroig, Quimiometria, Composició química, Atributs sensorials, Phaseolus vulgaris L., Infrared, Chemometrics, Chemical composition, Sensory traits
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10803/283234Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiayin Zhang, Shan Wang, Shunming Liu, Zijing Du, Guanrong Wu, Yingying Liang, Yu Huang, Xianwen Shang, Yijun Hu, Zhuoting Zhu, Wei Sun, Xueli Zhang, Honghua Yu
المصدر: Human Genomics, Vol 18, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cataract, Hearing difficulties, Shared genetic architecture, Sensory traits, Oxidative stress, Medicine, Genetics, QH426-470
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1479-7364Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Todaro, Massimo, Garofalo, Giuliana, Busetta, Gabriele, Gannuscio, Riccardo, Di Rosa, Ambra Rita, Scatassa, Maria Luisa, Cardamone, Cinzia, Mancuso, Isabella, Franciosi, Elena, Rando, Fatima, Agnolucci, Monica, Chiofalo, Vincenzo, Gaglio, Raimondo, Settanni, Luca
المساهمون: Todaro, M., Garofalo, G., Busetta, G., Gannuscio, R., Di Rosa, A.R., Scatassa, M.L., Cardamone, C., Mancuso, I., Franciosi, E., Rando, F., Agnolucci, M., Chiofalo, V., Gaglio, R., Settanni, L.
مصطلحات موضوعية: Artificial senses, Illumina technology, Lactic acid bacteria, Physicochemical composition, Sensory traits, Traditional cheese, Settore AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/pmid/37977081; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:001121596300001; volume:410; journal:INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY; https://hdl.handle.net/10449/83875Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85181396213
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110481Test
https://hdl.handle.net/10449/83875Test -
4
المؤلفون: Gérard, Maxence, 1991, Guiraud, Marie, 1990, Cariou, Bérénice, Henrion, Maxime, Baird, Emily, 1978
المصدر: Journal of Experimental Biology. 226(8)
مصطلحات موضوعية: Antenna, Body size, Bombus terrestris, Global warming, Sensory traits, Wing
وصف الملف: print
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-220469Test
https://doi.org/10.1242/jeb.245728Test -
5
المؤلفون: Bartholomée, Océane, Dwyer, Ciara, Tichit, Pierre, 1991, Caplat, Paul, Baird, Emily, 1978, Smith, Henrik G.
المصدر: Proceedings of the Royal Society of London. Biological Sciences. 290(1996)
مصطلحات موضوعية: bilberry, bumblebees, microhabitat niche partitioning, sensory traits, vision
وصف الملف: print
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:su:diva-220199Test
https://doi.org/10.1098/rspb.2022.2548Test -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Alicia Pou, Pedro Balda, Josep Cifre, Joan Manuel Ochogavia, Belén Ayestaran, Zenaida Guadalupe, Miquel Llompart, Josefina Bota, Leticia Martínez
المصدر: OENO One, Vol 57, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: water deficit, phenolic composition, anthocyanins, flavanols, wine colour, wine sensory traits, Agriculture, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yating Guo, Yili Shen, Boya Hu, Huichun Ye, Haowei Guo, Qiang Chu, Ping Chen
المصدر: Plants, Vol 12, Iss 21, p 3707 (2023)
مصطلحات موضوعية: Enshi Yulu, tea cultivars, sensory traits, chemical profiles, flavor contributors, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: George Mihail Mengai, Ilie Van, Dana Popa, Răzvan Popa, Dorel Dronca
المصدر: Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 51, Iss 2, Pp 111-111 (2023)
مصطلحات موضوعية: gât golaș de transilvania, genetic resources conservation, meat sensory traits, Agriculture, Technology, Science
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gabriella Giovanelli, Andrea Bresciani, Simona Benedetti, Giulia Chiodaroli, Simona Ratti, Susanna Buratti, Alessandra Marti
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3578 (2023)
مصطلحات موضوعية: germination, buckwheat, couscous, sensory traits, phenolic profile, physical properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Giuliana Garofalo, Marialetizia Ponte, Gabriele Busetta, Marco Tolone, Adriana Bonanno, Baldassare Portolano, Raimondo Gaglio, Hüseyin Erten, Maria Teresa Sardina, Luca Settanni
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 18, p 3454 (2023)
مصطلحات موضوعية: ewe’s yoghurt, milk starter culture, lactic acid bacteria, antioxidant capacity, sensory traits, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource