-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: OTTO KETNEY, IULIAN CHIRILOV, OLGA DRĂGHICI
المصدر: Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 25, Iss 2, Pp 121-142 (2024)
مصطلحات موضوعية: coffee, processing, quality, roasting, sensory characteristics, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanan QI, Qian GE, Yashan LI, Fei GUO, Yuguo WANG, Tingting MA, Yulin FANG, Xiangyu SUN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 47-55 (2024)
مصطلحات موضوعية: shine muscat grape, sensory characteristics, sensory wheel, sensory descriptors, sensory analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sina Zargarchi, Johann Hornbacher, Sherif M. Afifi, Solmaz Saremnezhad, Deniz Günal‐Köroğlu, Esra Capanoglu, Tuba Esatbeyoglu
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 3, Pp 1108-1125 (2024)
مصطلحات موضوعية: anthocyanin, nonthermal treatment, oxidative stress, polyphenol, sensory characteristics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2643-8429Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Olga N. Sheludko, https://orcid.org/0000-0001-8655Test, Larisa E. Chemisova, Roman N. Bakhmetov
المصدر: Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 1, Pp 18-26 (2024)
مصطلحات موضوعية: winemaking, beverages, table grape varieties, wine spirits, grape spirits, volatile compounds, sensory characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://fptt.ru/en/issues/22328/22332Test/; https://doaj.org/toc/2074-9414Test; https://doaj.org/toc/2313-1748Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shah Ahmed Belal, Jong-Hyun Jung
المصدر: Journal of Animal Science and Technology, Vol 66, Iss 2, Pp 387-397 (2024)
مصطلحات موضوعية: Boar taint hormone, Uncastrated pig, Meat quality traits, Sensory characteristics, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.ejast.org/archive/view_article?doi=10.5187/jast.2023.e34Test; https://doaj.org/toc/2672-0191Test; https://doaj.org/toc/2055-0391Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: László Gyenge, Kinga Erdő, Csilla Albert, Éva Laslo, Rozália-Veronika Salamon
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 14, Pp e34060- (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, ethanol, lactic acid bacteria, sensory characteristics, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024100916Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tabbu Theba, Pratik Nayi, Amee Ravani
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100607- (2024)
مصطلحات موضوعية: Functional beverages, Betalains, Blended juice, Sensory characteristics, New product development, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X24000030Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 1, Pp 328-339 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lactobacillus helveticus, microstructure, proteolysis, rheological properties, sensory characteristics, UF‐white cheese, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 8504-8522 (2023)
مصطلحات موضوعية: sustainable packaging, thinner foils, MAP, packed cheese, sensory characteristics, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030223004502Test; https://doaj.org/toc/0022-0302Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Cen Li, Yongjun Wu, Qiyan Zhu, Chuanzheng Xie, Yan Yan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101566- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pepper, Thermal drying duration, Physico-chemical properties, Sensory characteristics, Volatile compounds profile, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524004541Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test