-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jhunior Abrahan Marcía Fuentes, Manuel de Jesús Álvarez Gil, Héctor Zumbado Fernández, Ismael Montero-Fernández, Daniel Martín-Vertedor, Ajitesh Yadav, Ricardo S. Aleman
المصدر: Dietetics, Vol 3, Iss 2, Pp 87-97 (2024)
مصطلحات موضوعية: roasted chicken, AMP, potassium chloride, glycine, sodium reduction, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruotong Nie, Chunjiang Zhang, Huan Liu, Xiangru Wei, Rongmei Gao, Haonan Shi, Dequan Zhang, Zhenyu Wang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101167- (2024)
مصطلحات موضوعية: Roasted chicken, SAFE, GC−O-MS, ADEA, Recombination and omission test, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524000543Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Enthira PT, Yusnita H, Azizulyadi Y, Asma' A, Siti Nur'afifah J
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 5, Pp e15819- (2023)
مصطلحات موضوعية: Youth, Roasted chicken products, Internal factors, External factors, Safe cooking method, Better quality of life, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023030268Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Larissa Chirino de Almeida, Mirella Romanelli Vicente Bertolo, Daniel Rodrigues Cardoso, Stanislau Bogusz
المصدر: Processes; Volume 11; Issue 1; Pages: 153
مصطلحات موضوعية: roasted chicken meat, volatiles, central composite design, principal component analysis
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Processes; https://dx.doi.org/10.3390/pr11010153Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hussien Swify, Yousry Abdel daim, Yahia Hammad, Mohamed Sedik
المصدر: Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 845-856 (2020)
مصطلحات موضوعية: microbiological food quality, haccp, catering, roasted chicken meals, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://ajs.journals.ekb.eg/article_153590_b8a8d1b78a09b2aa8421222f9043a1d0.pdfTest; https://doaj.org/toc/1110-2675Test; https://doaj.org/toc/2636-3585Test
-
6رسالة جامعية
المؤلفون: Almeida, Larissa Chirino de
مرشدي الرسالة: Bogusz Junior, Stanislau
مصطلحات موضوعية: β-hops acids, aroma, beta-ácidos de lúpulo, carne assada de frango, Flavour, roasted chicken meat, voláteis, volatile
وصف الملف: application/pdf
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bharti, Sanjay Kumar, Tanwar, V. K., Anita, Palod, J.
المصدر: The Indian Journal of Veterinary Research 19(2):55-59. 2010
-
8دورية أكاديمية
مصطلحات موضوعية: Biodiesel, non-catalyst, roasted chicken fat, transesterification
العلاقة: https://zenodo.org/communities/wasetTest; https://zenodo.org/record/1096622Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.1096622Test; oai:zenodo.org:1096622
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.1096622Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.1096621Test
https://zenodo.org/record/1096622Test -
9
المؤلفون: Elhameh Cheshmazar, Seyedenayat Hashemi, Kamaladdin Karimyan, Hossein Arfaeinia, Mohammad Darvishmotevalli
المصدر: Data in Brief, Vol 21, Iss, Pp 1842-1847 (2018)
Data in Briefمصطلحات موضوعية: animal structures, Fried chicken, lcsh:Computer applications to medicine. Medical informatics, 01 natural sciences, chemistry.chemical_compound, 0404 agricultural biotechnology, Roasted chicken, Food science, lcsh:Science (General), Charcoal, Unsaturated fatty acid, Polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH), Multidisciplinary, Chemistry, 010401 analytical chemistry, Bushehr, food and beverages, 04 agricultural and veterinary sciences, 040401 food science, 0104 chemical sciences, visual_art, Environmental Science, Saturated fatty acid, visual_art.visual_art_medium, lcsh:R858-859.7, Pyrene, lcsh:Q1-390, Potential toxicity
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9470ccfd8f625eab382b8fa139bf5e70Test
https://doi.org/10.1016/j.dib.2018.11.012Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: A. J. Ekpo, E. O. Jimmy
المساهمون: The Pennsylvania State University CiteSeerX Archives
مصطلحات موضوعية: Key words, Roasted chicken
وصف الملف: application/pdf