-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Taowei ZHANG, Rina WU, Shuaiqi JI, Mengxue LOU, Ying MA, Junrui WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 158-164 (2024)
مصطلحات موضوعية: bacillus subtilis, bacteriocin, separation and purification, antibacterial, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rina Wu, Shihan Chang, Henan Zhang, Xujing Yang, Ruixia Gu, Shuo Wang, Xiaoyu Liu, Xiaoyan Liu, Munkhdelger Bat‐Ochir, Junrui Wu
المصدر: Food Bioengineering, Vol 3, Iss 1, Pp 110-125 (2024)
مصطلحات موضوعية: composite wall material, delivery system, in vitro, intestinal microbiota, mixed bacteria embedding, probiotics microecological preparations, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2770-2081Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuaiqi JI, Rina WU, Taowei ZHANG, Mengxue LOU, Kairu HE, Yan ZHANG, Junrui WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 4, Pp 101-108 (2024)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial lipopeptide, bacillus, screening, characterization, optimization of fermentation process, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shihan CHANG, Junrui WU, Zijing LI, Yudong SHI, Rina WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 372-377 (2024)
مصطلحات موضوعية: compound sodium alginate, probiotics, microencapsulation, prebiotics, nanomaterial, coating film, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiran XIN, Shengbo YOU, Junrui WU, Longfei LU, Lei TONG, Fengcai LIU, Fuwen HAN, Jinhui YU, Rina WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 198-207 (2023)
مصطلحات موضوعية: nannochloropsis oceanica, enzyme-microorganisms synergy, bioactive ingredient, antioxidant, hypolipidemic, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Shanshan Yang, Xinfei Li, Weihe Cang, Delun Mu, Shuaiqi Ji, Yuejia An, Rina Wu, Junrui Wu
المصدر: Microbial Cell, Vol 10, Iss 11, Pp 233-247 (2023)
مصطلحات موضوعية: biofilm, tolerance, resistance, diseases, intervention, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://microbialcell.com/researcharticles/2023a-yang-microbial-cellTest/; https://doaj.org/toc/2311-2638Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yumeng Liu, Kaixin Cao, Tong Li, Delun Mu, Naiqi Zhang, Ying Wang, Rina Wu, Junrui Wu
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 5, Pp 1861-1871 (2023)
مصطلحات موضوعية: Docosahexaenoic acid, Micelle, Solubility, Stability, Cellular uptake, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213453023000381Test; https://doaj.org/toc/2213-4530Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jia Guo, Hanlu Zhang, Yixuan Zhao, Xiaoxu Hao, Yu Liu, Suhong Li, Rina Wu
المصدر: Toxins, Vol 16, Iss 6, p 256 (2024)
مصطلحات موضوعية: aflatoxin B1, Bacillus halotolerans, biodegradation, thermostable extracellular proteins, response mechanisms, Medicine
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Dan Yu, Kaihu Yao, Danyu Deng, Ying Liu, Rina Wu, Yanfei Li, Jinling Gao, Xinyu Wang, Libing Fu, Yonghong Yang, Qiri Mu, Lin Ma
المصدر: Emerging Microbes and Infections, Vol 12, Iss 2 (2023)
مصطلحات موضوعية: Infectious and parasitic diseases, RC109-216, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2222-1751Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruixue Ding, Shanshan Yang, Lijuan Geng, Yumeng Liu, Baoping He, Liyun Liu, Xiqing Yue, Rina Wu, Junrui Wu
المصدر: Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 4, Pp 1279-1286 (2023)
مصطلحات موضوعية: Pasteurized milk, Storage conditions, Microbiota, High-throughput sequencing (HTS), Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2213453022002294Test; https://doaj.org/toc/2213-4530Test