-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 193-200 (2024)
مصطلحات موضوعية: penaeus vannamei, ultra-high pressure technology, sous-vide technology, ready-to-eat shrimp, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-5-023.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Chao Guo, Yingchen Fan, Zixuan Wu, Deyang Li, Yuxin Liu, Dayong Zhou
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 388 (2024)
مصطلحات موضوعية: ready-to-eat shrimp, processing and sterilization, color, organic acids, in vitro simulated digestion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Sustainability; Volume 15; Issue 13; Pages: 10099
مصطلحات موضوعية: chitin oligosaccharides, N ′-diacetylchitobiose, antimicrobial, ready-to-eat shrimp, Listeria monocytogenes
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Environmental Sustainability and Applications; https://dx.doi.org/10.3390/su151310099Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Huan Xu, Jing Liu, Mengqi Yuan, Cuifang Tian, Ting Lin, Jiawen Liu, Olivera Osaris Caridad, Yingjie Pan, Yong Zhao, Zhaohuan Zhang
المصدر: International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 20; Issue 1; Pages: 317
مصطلحات موضوعية: Chinese eating habit, Vibrio parahaemolyticus, risk reduction assessment, ready-to-eat shrimp
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Public Health Statistics and Risk Assessment; https://dx.doi.org/10.3390/ijerph20010317Test
-
5
المصدر: Sustainability; Volume 15; Issue 13; Pages: 10099
مصطلحات موضوعية: chitin oligosaccharides, N,N′-diacetylchitobiose, antimicrobial, ready-to-eat shrimp, Listeria monocytogenes
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=multidiscipl::acb7ab42ad9c72550ae0f5a45702c9f6Test