-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ballah, Fatimah, Ievy, Samina, Ferdous, Farhana, Sobur, Md, Rahman, Amm, Rahman, Marzia, Hoque, M, Hassan, Jayedul, Rahman, Md, Saiful Islam, Md
المصدر: Microbiology Resource Announcements. 12(10)
مصطلحات موضوعية: Bangladesh, CRISPR arrays, MRSA, antibiotic resistance genes, biofilm formation, ready-to-eat food, virulence factor genes, whole-genome sequencing
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://escholarship.org/uc/item/1hd830tkTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Maria J. Barreira, Silvia Marcos, Cristina V. Flores, Teresa T. Lopes, Isabel B. Moura, Cristina B. Correia, Margarida Saraiva, Rita Batista
المصدر: Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Ready-to-eat foods, Street food, Food safety management system, Microbiological quality, Microbiological guidelines, Portugal, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2731-4286Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kathleen A. Glass, Max C. Golden, Brandon J. Wanless, Tina Conklin, Jeannine P. Schweihofer, Kristin M. Schill
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 6, Pp 100271- (2024)
مصطلحات موضوعية: Clean label antimicrobials, Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, Ready-to-eat pork, Ready-to-eat turkey, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0362028X24000553Test; https://doaj.org/toc/0362-028XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mathewos Moges, Ernst Kristian Rodland, Tesfaye Legesse, Ambelu Argaw
المصدر: BMC Infectious Diseases, Vol 24, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
مصطلحات موضوعية: Street food, Ready-to-eat foods, Antibiotic resistance, Antibiotic sensitivity, Infectious and parasitic diseases, RC109-216
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1471-2334Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 193-200 (2024)
مصطلحات موضوعية: penaeus vannamei, ultra-high pressure technology, sous-vide technology, ready-to-eat shrimp, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-5-023.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie CUI, Jiheng LIN, Ying SUN, Zhuoyan YAN, Yingying XIA, Zhuliang HUANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 253-270 (2024)
مصطلحات موضوعية: matrix-assisted laser desorption ionization-time of flight mass spectrometry (maldi-tof ms), ready-to-eat bulk food, salmonella, staphylococcus aureus, bacillus cereus, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Irazoqui, M. Colazzo, E. Fender, E. Budelli, S. Barrios, N. Pérez, P. Lema
المصدر: Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
مصطلحات موضوعية: Disinfection, Ultrasound assisted process, Ready-to-eat, Minimally processed, Quality attributes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2731-4286Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinrui LIU, Meijuan WANG, Yunlong JI, Baohua KONG, Chuan'ai CAO, Fangda SUN, Hongwei ZHANG, Qian LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 3, Pp 114-122 (2024)
مصطلحات موضوعية: sous-vide, ready-to-eat chicken breast, quality profiles, vitro digestibility, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e31343- (2024)
مصطلحات موضوعية: Enteric pathogens, Food safety, Plastic pollution, Plastisphere, Phyllosphere, Ready-to-eat crops, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024073742Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Foods and Raw Materials, Vol 12, Iss 1, Pp 142-155 (2024)
مصطلحات موضوعية: ready-to-eat foods, meat products, thermal pasteurization, post-packaging pasteurization, shelf-life, lactic acid bacteria, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jfrm.ru/en/issues/21683/22077Test/; https://doaj.org/toc/2308-4057Test; https://doaj.org/toc/2310-9599Test