-
1دورية
المؤلفون: Hallam, Paula, Hayden, Georgina
المصدر: Vegan Food & Living; Aug2024, p44-46, 3p, 8 Color Photographs
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Norwegian Journal of development of the International Science 109
مصطلحات موضوعية: flour culinary products, fish, ravioli, soybean sprouts, nutritional value, борошняні кулінарні вироби, риба, равіолі, пароски сої, харчова цінність
العلاقة: https://zenodo.org/communities/njd-iscienceTest; https://zenodo.org/record/7990002Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.7990002Test; oai:zenodo.org:7990002
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.7990002Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.7990001Test
https://zenodo.org/record/7990002Test -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kidirbaeva Nurjamal, Musaev Abish
مصطلحات موضوعية: Germany: Swabian ravioli/Maultaschen, Dresden fruit loaf/Dresdener Stollen Pumpernickel bread/Pumpernickel Brot, Thuringian fried sausage/Thüringer Rostbratwurst, Greece: Cherry tomato of Santorini, Chickpea soup, Must jelly, Karakalpakstan: Pilaf, gurtik, manti, Juweri gurtik, Turkey: Anchovy stew, Kebab with yogurt, Baklava
العلاقة: https://zenodo.org/record/8283659Test; https://doi.org/10.5281/zenodo.8283659Test; oai:zenodo.org:8283659
الإتاحة: https://doi.org/10.5281/zenodo.8283659Test
https://doi.org/10.5281/zenodo.8283658Test
https://zenodo.org/record/8283659Test -
4دورية
المؤلفون: Seningen, Jonathan, Bentz, George, Salter, Mark, Miller, Henry, Hager, Dennis, Groll, Ryan, Groll, Emily
المصدر: What's Up? Annapolis; Nov2022, p74-83, 10p
مصطلحات موضوعية: COOKING with potatoes, RAVIOLI, SHALLOT, SPINACH, PARSLEY
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ringuette, Christopher1, Finley, John1, Prinyawiwatkul, Witoon1, King, Joan M.1 jking@agcenter.lsu.edu
المصدر: Journal of Culinary Science & Technology. 2018, Vol. 16 Issue 4, p336-356. 21p. 1 Color Photograph, 2 Black and White Photographs, 1 Diagram, 6 Charts, 1 Graph.
مصطلحات موضوعية: *RAVIOLI, *GLYCEMIC control, *FIBER content of food, *NUTRITIONAL value, *PROTEIN content of flour
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yusuf Yılmaz, Ayşenur Kanat, Murat Kumral, Hande Özge Güler Dal, Oguz Gürsoy, Ali Kuş
المصدر: Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 26, Iss 7, Pp 1204-1209 (2020)
مصطلحات موضوعية: turkish ravioli, drying kinetics, water activity, modelling, drying rate, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ro, Eun Young1, Kim, Geun Su1, Kwon, Do Young1, Park, Young Min1, Cho, Sang Woo1, Lee, Sang Yun1, Yeo, Ik Hyun1, Yoon, Ki Sun2 ksyoon@khu.ac.kr
المصدر: Journal of Food Safety. Feb2018, Vol. 38 Issue 1, p1-1. 8p.
مصطلحات موضوعية: *RAVIOLI, *ARTICHOKES, *FOOD packaging, *LISTERIA monocytogenes, *BACTERIAL growth, *ANTI-infective agents, *EFFECT of heat on bacteria, *COOKING
-
8دورية
المصدر: Vegan Food & Living; Aug2024, p43-43, 1p, 1 Color Photograph
مصطلحات موضوعية: PASTA, ITALIAN cooking, RAMEN, RAVIOLI
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Nurrochmah, Shinta, Rahmadhaani, Putri, Suci, Salsabila Indah, Sofian , Burhannudin, Septiyani, Retnosyari
المصدر: Journal of Food and Culinary; Vol. 4 No. 2 [Desember 2021]; 111-117 ; 2621-8445 ; 2621-8437
مصطلحات موضوعية: pasta, ravioli, ubi jalar kuning
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://journal2.uad.ac.id/index.php/jfc/article/view/6199/3033Test; http://journal2.uad.ac.id/index.php/jfc/article/view/6199Test
الإتاحة: https://doi.org/10.12928/jfc.v4i2.6199Test
http://journal2.uad.ac.id/index.php/jfc/article/view/6199Test -
10دورية
العنوان البديل: Local sectors at the heart.
المؤلفون: Batteux, Catherine
المصدر: Points de Vente. 10/18/2021, Issue 1291, p46-46. 1/3p.
مصطلحات موضوعية: RAVIOLI, VEGETARIANS